" Najbolji radnik 2021.godine"

ZAVOD ZA HITNU MEDICINU VARAŽDINSKE ŽUPANIJE
DJELATNOST ZA HITNU MEDICINU
VARAŽDIN, 20.12.2021.
Poštovani,
Na redovnom sastanku Stručnog vijeća u studenom ove godine, prihvaćen je prijedlog članova Stručnog vijeća o dodijeli nagrade „Najdjelatnik godine“ za godinu 2021.
Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije vjeruje u važnost svih djelatnika Zavoda, neovisno o struci i stupnju obrazovanja. Ako isti na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada, njihova priča zaslužuje biti ispričana. Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku svih djelatnika, vode prema još zadovoljnijem pacijentu i ugodnijem radnom okruženju. Ovom prilikom želimo istaknuti primjer koji će nas nadahnuti i potaknuti, a koji zaslužuje javnu pohvalu te nagradu za svoj rad.
Jednoglasnom odlukom članova Stručnog vijeća donijeta je odluka da će zahvalu za svoj rad te nagradu za 2021. godinu primiti medicinski tehničar Dražen Hrg.
Draženu ovim putem želimo izraziti zahvalnost na neprocjenjivom doprinosu u svakodnevnom radu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Zahvaljujemo mu na godinama uspješnog rada u hitnoj medicini, kojima je zaslužio postati najbolji primjer ostalim zaposlenicima Zavoda . Zahvaljujući Draženovoj profesionalnosti, iskustvu i odgovornosti prema poslu, kolegama i pacijentima, naš je Zavod svakodnevno sve bogatiji.
Dražene, nadamo se da ćete ovu skromnu nagradu shvatiti kao naš znak zahvalnosti svemu što svakodnevno s profesionalne strane činite za Zavod.
Želimo Vam svako dobro u budućem radu!